Bij voorbaat Dank, voor jouw donatie...


Ik ben blij met alle sponsoren, donateurs en de media-partners die deze webshop hebben mogelijk gemaakt.
Natuurlijk bedankt ik dan ook vooal iedereen die via deze site een bestelling plaatst !!! !! !

Jullie maken het mogelijk om mijn droom mogelijk te maken.
Ik train 4x per week (8 uur totaal) om dit mogelijk te maken en ook te kunnen groeien in mijn sport.
Mijn droom is zo ver mogelijk te komen en dat door hard te werken en met veel plezier natuurlijk.
Ik train voor deelname aan plaatsingswedstrijden, het NK, grote internationale wedstrijden, EK's, richting de WK van 20xx o.a.

...en natuurlijk ook de sponsoren!


Deze keer ga ik in Portugal ons land vertegenwoordigen! Het is dan ook een gewelidige ervaring die wat de rest van de toernooien betreft en dus de vorige keer jullie voor nagenoeg het hele bedrag als OUDERS en daarmee mijn eerste donateur mogelijk hebben gemaakt.
Bedankt hiervoor, ik hoop dat ik OOK NAAST mijn vader en moeder, zeker ook weer een beroep op jullie mag doen, ik ben nog lang niet klaar met mijn sportcariëre als trampolinespringer en om erg ver te komen is het noodzakelijk om aan meerdere grote toernooien deel te nemen.

...en JIJ bent de eerste die ik persoonlijk ga bedanken!

Hoe? Steun mij.

Met sportieve en vriendelijke groet,

Cas

Om mijn doel te bereiken heb ik  jullie steun hard nodig.

Hoe? Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar de volgende competitie, het volgende NK maar ook EK/WK. Het open staan voor ontwikkeling geeft mij meer mogelijkheden en nieuwe inzichten voor verbeterpunten.

Daarnaast zal ik met de opbrengsten van de donaties in staat zijn om juist wel aan internationale competities mee te doen die mij naar een hoger niveau brengen. Tot slot kan ik mijn reiskosten naar overige trainingen en plaatsingswedstrijden bekostigen.

Wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Heb jij ook dromen? En wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Koop hier dan ook een product en ondersteun daarmee mijn sportcarrière! Het werkt als volgt: je selecteert een product, dit komt in je winkelwagentje en je rekent af met iDeal. Je kunt natuurlijk zoveel voor mij kopen als je zelf maar wilt, maar om misverstanden te voorkomen: je ontvangt de goederen niet thuis, want die gaan direct naar mij (...banden, velgen, wielen, tot aan fitness producten, trampolines, zwembaden en onderdelen ervan uitgesloten).

Wat je natuurlijk wel krijgt is mijn eeuwige waardering, een bedankje op mijn website/facebook en richting de toekomst een uitnodiging voor een spetterend feest en ik dus mijn doel heb bereikt op een EK of WK.

Shop ze!

Groeten Cas
Team topsporter.nl; Start: jongtalenten.nl en TopAthletes.COM internationaal

“De Topsporter.nl