Naast een GRATIS online imago en daardoor deze mogelijkheden voor sponsoring en crowdfunding (...úw donatie) biedt het initiatief van, Voor en DOOR de #TopsporterNL wekelijks een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen!

De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre (.NL) -sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!
 

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl o.a. verbindt dus de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!
 

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl/skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedte én wedstrijdsport naast elkaar, de talenten en dus de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen, een waanzinnig imago van ELKE topsport(st)er.nl en versterking van sportwaarden te realiseren.

 

Naast “handelsorganisatie en leverancier” in de gym- als hobby- en topsport voor ú enerzijds is “media sponsor: Zaterdag.nl” hierdoor ook de ideale Partner in een aantal regionale netwerken als: topspringers.nl, topturn(st)ers.nl, topdansers.nl, topacrobatiek.nl o.a. ...dit dus verder ook als onderdeel van elke topsport(st)er (.NL); start: jongtalenten (.NL) ...of specifiek benoemd als en voor de: skate(ste)r.nl bijvoorbeeld.

Ieder netwerk van hobby- en de topsport(st)er.nl zelf, verbindt en inspireert zo op een slimme manier (bestaande) netwerken van sportclubs & -bonden, sportaanbieders, en dus ook de topsport(st)er.nl zelf; de jongtalenten.nl en het bedrijfsleven* rondom gezamenlijk en eigen sport- en gezondheid ambities.

 

Bedrijfsleven

*) PLUS wie wil die nou niet graag sponsoren! Het zal zeker prima passen bij uw formule: Jong, talentvol, dynamisch en uitest gedreven. Dat is wat sympathie opwekt. Niet alleen in de sport, maar ook in het zakenleven.

...Het ligt niet ver van elkaar vandaan", aldus onze Amerikaanse ambassadrice Dian Nissen, dochter van de uitvinder van de trampoline!

“Cada dia es una fiesta”

“Cada dia es una fiesta”! Or as we like to explain in our native language: "Iedere dag is een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om met- en voor ons te werken, of dus gewoon een spetterend persoonlijk IMAGO ONLINE te ontvangen, ZONDER kosten".

Zo zijn we reeds gestart met een handjevol ambassadeurs, de topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl

Zij schrijven hun avontuur en het laatste nieuws uit hun regio op hun blog, website en webshop in één. Plaatsen de eigen foto's online (fotoboek). Laten weten waar ze zijn (online agenda) of plaatsen hun YouTube's naast populaire en de favoriete merken van jouw keus! En wij Zaterdag (NL), YouAre (EU/NL) & ExportZ (USA) ondersteunen jou met ALLES!
(Bijna ...en vaak zelfs helemaal) GRATIS, dus ZONDER kosten nog moeite gespaard = gemiddeld €2,- p/m 'All-in', ...als wij (NOG) NIET weten wie je bent!

Jij bent, of wordt anders wel nog enthousiaster, ..."spaart SkateMiles" anderzijds bijvoorbeeld ...en bent dan ook de www.YouAre.nl/Dealer-ambassadeur voor elke hobby -sporter. Een merk!

Http://www.JijBentEenMerk.nl ...Je eigen merk! Zo simpel, makkelijk is het gewoon.